Ga naar content

Persbericht Bureau Brabant 16 januari 2017

Laatste update:

Beek en donk, Tilburg, Zevenbergen, Steenbergen - In de uitzending van maandag 16 januari 2017

Beek en Donk: Inbraak in villa
Op woensdagavond 23 december 2016 rond 18.30 uur wordt er ingebroken in een vrijstaande woning. Twee mannen klimmen behendig op het balkon van de woning en krijgen inbrekerswerktuig aangereikt door een derde dader. De inbraak staat op beeld en we hebben geluidsfragmenten waarop de inbrekers te horen zijn.

Tilburg: Inbreker gooit met steen ruit Kruidvat door
Op maandagochtend 21 november 2016 rond 06.40 uur gooit een inbreker de ruit door van het Kruidvat filiaal aan de Besterdring. Eenmaal binnen slaat hij zijn slag. Hij graait diverse doosjes parfum bij elkaar. De inbraak staat op beeld en we hopen dat iemand weet wie deze inbreker is.

Zevenbergen: Wie is deze auto inbreker?
Op woensdag 2 november 2016 is er ingebroken bij een auto welke geparkeerd stond aan de Walhoven.  Er worden een pakje sigaretten en een autolader gestolen. We zenden beelden van de inbreker uit.

Steenbergen: Gewapende overval op cafetaria
Op 6 december 2016 wordt een cafetaria aan de Oudlandsestraat overvallen door twee mannen. Een van de daders had een pistool bij zich en richt daarmee op het hoofd van het slachtoffer. In deze uitzending reconstrueren we deze zaak en zullen bewakingsbeelden tonen waarop de daders te zien zijn. 

Maandagavond om 18.05  uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald om **. 54 uur tot dinsdagmiddag 17.10 uur.