Ga naar content

Resultaten zoekingen No Surrender

Laatste update:

Emmen/Klazienaveen - De politie heeft vandaag in het kader van een onderzoek rondom motorclub No Surrender op twee locaties een zoeking gehouden. Daarbij is het beeld van harddrugsbezit of -gebruik bevestigd.

Zowel in de woning van de aangehouden verdachte uit Klazienaveen als in het clubhuis in Emmen zijn sporen aangetroffen die duiden op bezit of gebruik van harddrugs. Daarnaast zijn diverse goederen in beslag genomen waar nog nader onderzoek naar gedaan moet worden. Zo is er onder anderen beslag gelegd op een gestolen aggregaat en een scooter die waarschijnlijk van diefstal afkomstig is.

Controle dochters voorman No Surrender

Vanwege het noodbevel was de politie alert op bewegingen van clubleden van No Surrender en hun voertuigen. Zo is op de actiedag ook een auto gecontroleerd die gelinkt kon worden aan de motorclub. Terwijl de auto stilstond in een file, zijn de inzittenden gecontroleerd. Hun identitiet is wastgesteld. Het ging onder anderen om twee dochters van de voorman van No Surrender. Er was geen sprake van 'getrokken pistolen'. Bij de controle is niets bijzonders geconstateerd. De inzittenden konden daarna hun weg vervolgen.