Ga naar content

Politie zoekt een motorrijder in verband met ongeval letsel bromfietser

Laatste update:

Kampen - Tijdens de ochtendsprits op dinsdag 31 januari ontstond er op de Beneluxweg een verkeersongeval waarbij een brommerrijder ten val kwam en letsel opliep. Volgens getuigen was hierbij mogelijk een motorrijder bij betrokken. De politie zoekt contact met deze motorrijder.

Politieauto met zwaailicht

Rond het tijdstip 7.25 uur reden de brommer en de motorrijder op de Beneluxweg in de zelfde richting van de Haatlanderdijk. Voor de kruising met de Kievitstraat zou volgens een getuige de motorrijder de bromfietser hebben ingehaald. Aansluitend op die manoeuvre kwam de bromfietser ten val en hield hier een hoofdwond aan over. De motorrijder heeft vermoedelijk niets gemerkt van het ongeval en reed verder. De bromfietser, een 58-jarige man uit Kampen is naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigenoproep

De politie zoekt deze motorrijder en roept hem/haar op om zich te melden. Ook zoekt de politie mogelijke getuigen die zich nog niet hebben gemeld en iets kunnen zeggen over de toedracht of de motorrijder. Hiervoor kunt u de politie bellen op het telefoonnummer 0900-8844.

 

2017047897 RV

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: