Ga naar content

Verdachten aangehouden voor gewelddadige beroving

Laatste update:

Den Haag - De politie hield op woensdagmiddag 4 januari twee 13-jarige jongens aan wegens een beroving waarbij het slachtoffer werd gestoken. Even later meldde zich een derde verdachte. Het onderzoek naar de zaak is nog niet afgerond en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Drie jongens beroofden een 31-jarige Hagenaar tijdens een verkoopafspraak op dinsdagavond 3 januari. Tijdens de beroving staken ze het slachtoffer, waarna ze de te koop aangeboden spelcomputer en persoonlijke goederen meenamen. De politie startte direct een onderzoek en kon de volgende middag twee 13-jarige jongens aanhouden. Ook vonden rechercheurs de gestolen goederen. Even later meldde zich een 25-jarige Hagenaar op het politiebureau. Ook hij werd aangehouden en zijn betrokkenheid bij deze zaak wordt onderzocht. Het onderzoek naar deze zaak is nog niet afgerond en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Belangrijke informatie

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden. Bent u getuige geweest of heeft u informatie die van belang kan zijn? Bel dan 0900-8844 of meld het anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.