Ga naar content

Persbericht Bureau Brabant 9 januari 2017

Laatste update:

Breda, Tilburg, Den Bosch, Bergen op Zoom - In de uitzending van Bureau Brabant op 9 januari 2017:

Breda: Overvaller met hakbijl slaat toe bij tankstation
Op zondag 24 juli 2016 wordt er rond 9.15 uur een tankstation aan de Kapittelweg overvallen. Een overvaller zet een masker op en loopt de shop binnen. Hij loopt naar de balie en eist meteen geld. Om zijn woorden kracht te zeten gebruikt hij een bijl. De hele overval staat op beeld.

Tilburg: Man krijgt klappen in café
Op zondag 18 september 2016 wordt een man uit het niets door een vreemde op zijn kaken geslagen. Hij had een leuke avond gehad in een café in het centrum. Op het moment dat hij naar huis wil gaan wordt hij ineens aangevallen. Gelukkig staat de dader op bewakingsbeelden. Wie is hij?

Den Bosch: Insluiper op beeld vastgelegd
Op 30 november 2016 wordt er ingebroken in een schuur bij een woning aan de Obhoviuslaan. Er wordt een fiets gestolen. Dankzij beveiligingscamera’s zijn er beelden van de dader. Is er iemand die hem herkend?

Bergen op Zoom: Diefstal met geweld winkel
Op donderdagavond 1 december, rond 19.45 uur, wordt er een diefstal met geweld gepleegd in een Big Bazar winkel.  Meerdere daders komen de winkel binnen en twee van hen leiden de caissière af. De derde dader grijpt zijn kans om een cashbox achter de kassa weg te halen. Een alerte bedrijfsleider laat het er niet bij zitten en achtervolgt de daders naar buiten. Wat er daar vervolgens nog gebeurt, laten we zien in een reconstructie.