Ga naar content

Poging plofkraak bij pinautomaat Rabobank

Laatste update:

Bodegraven - Donderdag 6 juli om 02.50 uur vond er een poging plofkraak plaats bij een pinautomaat van de Rabobank aan de Marktstraat. De politie kreeg meerdere meldingen dat er knallen werden gehoord en is op zoek naar getuigen.

Detail afzetlint

Agenten werden gestuurd naar de Marktstraat waar bij de pinautomaat van de Rabobank meerdere knallen werden gehoord. De gevel van het pand raakte hierdoor flink beschadigd. Tegenover deze pinautomaat stond er een auto in brand. De verdachten zijn weggereden in een witte auto. Meerdere eenheden van de politie zochten in de omgeving naar de daders en keken uit naar de vluchtauto, maar die werd niet meer aangetroffen. Er is er geen geld buitgemaakt. Team Explosieven Verkenning (TEV) van de politie controleerde de uitgebrande auto op aanwezigheid van explosieven. Deze werden daarin niet aangetroffen.

Tips?

De politie zoekt getuigen van de poging plofkraak. Heeft u kort voor of na het incident de vluchtauto gezien? Of heeft u iets gehoord en heeft u meer informatie die de recherche kan helpen de daders te vinden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.