Ga naar content

Zaken in Bureau GLD van 14 juni

Laatste update:

Putten, Arnhem - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Bureau GLD

Putten, mishandeling tankstation
Op zaterdagmorgen 11 maart  rond 10.50 uur werd een medewerker van een tankstation aan de A28 mishandeld door twee mannen. De medewerker kreeg van de twee hete koffie in zijn gezicht gegooid omdat de mannen niet tevreden waren over een broodje dat de medewerkster net voor de mannen bereid had. Hierna werd hij door de twee geslagen en geschopt. Een en ander is op bewakingsbeelden vastgelegd. Een van de twee mannen in inmiddels herkend en aangehouden. Van de andere man worden beelden getoond in de uitzending.
2017111508

Arnhem, diefstal geldlade Arnhem
Op zaterdag 11 maart  wordt bij een discotheek aan de Korenmarkt geld uit kassalade van garderobe weggenomen. Op bewakingsbeelden is een jongeman te zien die bij de balie staat te wachten. In een onbewaakt moment weet hij geld uit de kassalade te grissen. De onbekende jongeman staat duidelijk op beeld.
2017128168