Ga naar content

Medewerkster gewond bij gewapende overval kapper

Laatste update:

Rotterdam - Vrijdagavond even voor 20.00 uur werd een kapperszaak aan de Eric Kropstraat in Rotterdam overvallen door twee gemaskerde mannen. Tijdens een worsteling raakte de bedrijfsleidster gewond aan haar pols. De verdachten sloegen daarna op de vlucht. De politie is naar hen op zoek.

Agent praat door portofoon

De twee mannen kwamen gewapend met een steekwapen en een vuurwapen de zaak binnen, waar op dat moment vijf mensen aanwezig waren. Zij eisten geld en raakten in een worsteling met de bedrijfsleidster. Die brak daarbij mogelijk haar pols. Kort daarop verlieten de overvallers weer de zaak, waarschijnlijk in de richting van het Poortgebouw. Het is nog onduidelijk of- en wat zij buitmaakten. 

De politie startte direct een uitgebreid onderzoek in de omgeving naar de twee mannen van ca 1.70m die gekleed waren in een zwart joggingpak en grijs joggingpak. In een winkel in de buurt werden twee mannen korte tijd staande gehouden, maar tegen hen kon niets blijken.

Kunt u helpen?

De zaak staat in een sterk bewoond gebied, wellicht zijn er omwonenden of bezoekers die iets gezien of gehoord hebben, of iets anders opviel dat kan helpen bij het onderzoek. De politie vraagt hen zich te melden via 0900-8844, via onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000. Eventuele beelden kunnen worden verzonden via www.politie.nl/upload