Ga naar content

Politie Rotterdam zoekt getuigen van mishandeling vrouw

Laatste update:

Rotterdam - De politie zoekt getuigen van de mishandeling van een 18-jarige vrouw op dinsdag 30 mei in Rotterdam.

Detailopname van uniformen motoragenten

Het slachtoffer was die avond met haar vriendin naar de bioscoop gegaan en wandelde na afloop rond 19.40 uur met haar op het Schouwburgplein. Een meisje zag het stelletje hand in hand lopen en vond het nodig daar opmerkingen over te maken. Het meisje liep vervolgens op het slachtoffer af, omklemde naar nek en gaf het slachtoffer meerdere vuistslagen in het gezicht en in haar buik.
De dader was in gezelschap van één / mogelijk twee andere meiden. Terwijl zij het slachtoffer sloeg, riep een van deze andere meiden er een jongen bij. Hij gaf het slachtoffer een trap tegen haar schouder. Het slachtoffer liep blauwe plekken en kneuzingen op.

Signalement
Het meisje dat het slachtoffer mishandelde, had een getinte huidkleur, zwart haar en was ongeveer 15 jaar. Ze had een legergroen shirt  met korte mouwen aan en droeg  een lichtkleurige spijkerbroek.
De jongen die de trap gaf, had ook een getinte huidkleur en was ongeveer 1.30 meter lang. Hij was ongeveer 12 jaar, had zwart kort haar en een normaal postuur. Hij was gekleed in blauw met rood trainingsjack, een lichte spijkerbroek en sneakers.


Bel de politie
Wie getuige van de mishandeling is geweest of andere informatie heeft die leidt naar de daders, wordt gevraagd met de politie te bellen. Belt u dan naar 0900-8844 en vraag naar basisteam Centrum van de politie in Rotterdam. Wie liever anoniem blijft, belt 0800-7000.