Ga naar content

Donderdag 8 juni in 'Bureau Rijnmond'

Laatste update:

Rotterdam - Donderdagmiddag, na het nieuws van 17.00 uur is op TV Rijnmond ‘Bureau Rijnmond’ te zien. ‘Bureau Rijnmond’ is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie.

Poging inbraak
Twee mannen proberen op 11 april in een woning aan de Laan op Zuid in Rotterdam in te breken. De mannen hebben zich goed voorbereid en ze staan goed op beeld. Wie (her)kent ze?

Mishandeling
Op 18 maart wordt een 20-jarige Barendrechter in een parkeergarage aan het Rotterdamse Schouwburgplein door meerdere mannen mishandeld. Mogelijk zijn de mannen ingeschakeld door twee tieners met wie het slachtoffer kort daarvoor ruzie had. In de aflevering de beelden van de tieners.

Straatroof
Op dinsdag 14 maart werd een 16-jarige jongen slachtoffer van een gewelddadige straatroof aan de Kreekhuizenlaan. En omstander voorkomt dat de daders er met de buit vandoor gaan, maar de mannen weten te ontsnappen. De politie zoekt ze en laat beelden van hen zien.

Pinnen met gestolen pas
Een aannemer die aan het werk is in Rotterdam, gebruikt zijn pinpas bij een parkeerautomaat  aan de Heemraadssingel. Een man een vrouw staan vlak achter hem. Later merkt  het slachtoffer dat hij zijn portemonnee kwijt is en dan is er ook al een flink bedrag mee gepind. De politie heeft nieuwe beelden.

Inbraak in supermarkt
Bij een inbraak in een supermarkt in ’s-Gravendeel op maandag 1 mei nemen de daders sigaretten mee. Een groot deel van de buit wordt in de omgeving teruggevonden en één verdachte wordt gearresteerd. De politie is op zoek naar de overige daders en laat de beelden zien.

‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Het programma is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond