Ga naar content

Ernstig ongeluk op Deltaweg

Laatste update:

Goes - Woensdagmorgen is op de Deltaweg (A256) bij knooppunt de Poel een ernstig auto-ongeluk gebeurd.

Rond 8.20 uur kreeg de meldkamer een melding dat een auto in het water lag naast de afslag van de A58 richting Goes-Zierikzee. Medewerkers van politie, brandweer en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse. Ook kwamen twee traumahelikopters richting de plaats van het incident.

Reanimatie

Ondertussen werden de inzittenden van de personenauto, namelijk een vrouw (28) en twee kinderen (2 en 5 jaar) door omstanders uit het voertuig bevrijd. Zij startten met de reanimatie van een van de kinderen. Het andere kindje en de vrouw waren aanspreekbaar. De slachtoffers zijn allen afkomstig uit Kapelle. De moeder van beide kinderen is naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. De kinderen zijn beiden met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Omleiding

Tijdens de hulpverlening werd het verkeer over de Deltaweg omgeleid. Het sporenonderzoek van de politie en de berging was rond 11.00 uur afgerond. Het verkeer werd over de A58 uit de richting van Bergen op Zoom richting Goes-Zierikzee tijdelijk via de afslag Heinkenszand omgeleid. De afslag vanaf Middelburg was toegankelijk. Alle verkeersmaatregelen zijn ondertussen opgeheven.

Omstanders

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Omstanders zijn op het politiebureau in Goes opgevangen. Hier zijn ook verklaringen van hen opgenomen.

Hebt u het ongeval zien gebeuren?

De politie is op zoek naar mensen, die het ongeluk hebben zien gebeuren. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.