Ga naar content

Fietser aangereden na vluchtpoging

Laatste update:

Oud Gastel - Woensdagmiddag rond 16.25 uur kregen agenten de melding dat er aan de Provincialeweg Noord in Oud Gastel een verkeersongeval was gebeurd waarbij een fietser letsel had opgelopen. Agenten zijn direct ter plaatse gegaan.

De fietser, een 46-jarige man uit Fijnaart, werd door ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep een (zichtbare) flinke hoofdwond op, voor de rest is er nog niets bekend over het letsel dat hij heeft opgelopen. De fiets van de man is in beslag genomen door de politie. Aan de fiets wordt onderzoek gedaan.

Een getuige meldde zich. Deze getuige had gezien dat de bestuurder van de auto bij een tankstation was weggereden na het tanken. Hij had hierbij niet betaald.

Auto en verdachte aangetroffen

Door de politiemeldkamer is een burgernetbericht verspreid met betrekking tot dit incident. Aan mensen werd gevraagd uit te kijken naar een grijze Fiat Punto (oud model) met valse kentekenplaten. Verschillende mensen reageerden op het bericht. Via Burgernet kwam vervolgens een melding dat er in Fijnaart een soortgelijke personenauto stond. Deze auto zou flink beschadigd zijn. Door een takelbedrijf is de auto weggesleept van de plek waar hij geparkeerd stond. De auto is voor onderzoek overgebracht naar een onderzoeksplaats.

Vandaag meldde zich de vermoedelijke verdachte bij de politie. Het betreft een man van 32 jaar uit Fijnaart. Hij zal gehoord worden over de zaken die hem ten laste worden gelegd.