Ga naar content

Onderzoek naar overval op kapsalon, getuigen gezocht

Laatste update:

Helmond - De politie onderzoekt een gewapende overval die donderdagochtend werd gepleegd op een kapsalon aan huis aan de Herenlaan in Helmond.

Rond 11.15 uur werd er bij de woning aangebeld door een man en een vrouw. De man gaf aan graag geknipt te worden en werd binnengelaten door de kapster. De vrouw zei in de tussentijd iets anders te gaan doen en vertrok weer. Eenmaal binnen bedreigde de ‘klant’ de kapster met iets dat op een vuurwapen leek en eiste geld.

Met een onbekend geldbedrag ging hij er vervolgens in onbekende richting vandoor. Het slachtoffer was erg ontdaan door de overval en pas tegen het middaguur werd daarom de politie gebeld.

Signalement

De politie is op zoek naar getuigen van de overval, die werd gepleegd door een kalende, Nederlandse man van rond de 60 jaar met een bril. Kort voor de overval was hij in gezelschap van een vrouw van rond zijn eigen leeftijd. Het is niet duidelijk of de vrouw betrokken was bij de overval.

Deel informatie

Iedereen met informatie wordt verzocht die te delen met de politie op 0900-8844 of via het tipformulier. Anoniem informatie delen kan ook: 0800-7000.