Ga naar content

Aankondiging Bureau Brabant 15 mei 2017

Laatste update:

Nuenen, Breda, Eindhoven, Bergen op Zoom - In de uitzending van maandag 15 mei 2017:

Nuenen: Diefstal uit kassa supermarkt
Op zondagavond 26 maart 2017 doet een man net alsof hij vloeitjes wil kopen bij de infobalie van een supermarkt in de Parkstraat. Als de kassa open gaat springt hij over de balie en doet een greep in de lade. Vervolgens gaat hij er vandoor. Achteraf blijkt hij op bewakingsbeelden te zien te zijn. Een dag eerder verkende hij namelijk al de situatie in dezelfde supermarkt en kocht hij ook een pakje vloeitjes. Getuigen zien de dief in een blauwe Ford Ka stappen. Wie weet er meer?
Breda: Dieven slaan toe in AMAC winkel
Op 14 juli 2016 er een dure koptelefoon gestolen bij een AMAC winkel aan de Eindstraat gestolen. Op bewakingsbeelden is goed te zien hoe geraffineerd een man en vrouw te werk gaan. Zij stelt zich zo op de winkel dat de man uit het zicht van het personeel blijft. Hoogstwaarschijnlijk maakte het duo gebruik van een geprepareerde tas want het alarm ging niet af, ondanks de beveiliging op de koptelefoon. Wie zijn dit?
Eindhoven: Portemonnee uit tas gestolen
Op 21 januari 2017 doet een dame haar boodschappen bij een supermarkt op het Petrus Canisiuslaan. Ze is al op haar hoede in de winkel omdat er een man zich verdacht gedraagt in haar buurt. Ze houdt alles goed in de gaten. Toch, als ze even iets uit een schap pakt, wordt ze bestolen. Achteraf is op de camerabeelden te zien dat een vrouw vliegensvlug de portemonnee uit de tas van de vrouw steelt. Wie herkent de vrouw?
Oud-Vossenmeer/ Bergen op Zoom: Man (80) in woning overvallen
Op zaterdagavond 14 april wordt een bejaarde man in zijn woning in het dorp Oud-Vossenmeer, net over de Brabantse grens, overvallen. Ineens stormen er twee mannen de slaapkamer van de man binnen. Ze maken hem wakker en binden het slachtoffer vast op een stoel. De overvallers waren duidelijk op zoek naar geld en haalden de hele woning overhoop. Uiteindelijk gingen ze er alleen met de pinpas van de man vandoor. Er werd vervolgens in Bergen op Zoom gepind met de pas. En die pinner staat op bewakingsbeelden. Wie hebben deze laffe daad op hun geweten?

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur