Ga naar content

Man flink mishandeld in de binnenstad van Apeldoorn

Laatste update:

Apeldoorn - In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 mei werd een 22-jarige man uit Apeldoorn behoorlijk mishandeld op de Nieuwstraat in Apeldoorn. Hij sprak twee jongens aan die zich vervelend gedroegen waarop hij uit het niets klappen kreeg. De man is met diverse verwondingen door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Politielogo op motorkap politieauto

De man liep omstreeks 03.45 uur vanaf het Caterplein in de richting van de Nieuwstraat en zag dat twee jongens het een en ander naar twee dames schreeuwden. Hij heeft ze hierop aangesproken. Er ontstond een korte woordenwisseling waarna de man werd mishandeld. Hij liep hierbij diverse verwondingen op, waaronder letsel aan zijn ogen en een gebroken kaak.

De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).  

 

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=9SqXq097Sbw