Ga naar content

Drie verdachten aangehouden voor mishandeling

Laatste update:

Hoogerheide - Donderdagavond 18 mei jl. zijn rond 23.00 uur drie verdachten aangehouden voor bedreiging en mishandeling van drie minderjarige jongens uit Hoogerheide. De politie is nog op zoek naar twee andere verdachten die bij het incident betrokken waren. Zij worden verzocht zich zo spoedig mogelijk te melden op het bureau. De drie aangehouden verdachten zitten vast en worden gehoord door rechercheurs.

De drie jongens uit Hoogerheide (14,15 en 16 jaar oud) waren donderdagavond aan het hardlopen in de omgeving van de Antwerpsestraatweg in Hoogerheide toen zij, kennelijk uit het niets, werden bedreigd door een groepje voor hen onbekende personen. Een van de jongens (de 14-jarige) is niet alleen bedreigd, maar ook geslagen. Een getuige meldde het incident via 112 bij de hulpdiensten. De aanleiding is vooralsnog niet bekend bij de politie. De jongen die geslagen is is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, de twee andere slachtoffers meldden zich op het politiebureau waar ze aangifte hebben gedaan. De mishandelde jongen is licht gewond geraakt aan zijn hoofd.

Door een alerte getuige werden bijzonderheden doorgegeven met betrekking tot de personenauto waar de verdachten in waren gezien. De auto werd even later opgespoord door agenten en de inzittenden zijn aangehouden als verdachte van de mishandeling en bedreigingen. Het gaat om drie jongens van 16, 17 en 18 jaar oud. Deze jongens zijn afkomstig uit Bergen op Zoom en Huijbergen. Ze zitten nog vast en worden vrijdag gehoord door rechercheurs.

Info? Meld het ons of M.

De politie is bezig met het onderzoek en vraagt getuigen van het incident zich te melden. Ook zijn we op zoek naar camerabeelden van het gebeuren. Wellicht is er iemand die beelden heeft van de mishandeling en bedreiging. Onze vraag is om die beelden met ons te delen. Op dit moment zijn agenten bezig met een buurtonderzoek. Op die manier hopen we ook meer informatie te krijgen over wat er precies gebeurd is. Wanneer u informatie met ons wilt delen dan kan dat via 0900-8844, het algemene telefoonnummer van de politie. U kunt ook via What’s App contact met ons opnemen. Gebruik dan het nummer 06-1220 7006. Als u anoniem uw informatie wilt doorgeven dan kan dat ook. Doe dit dan via M.(Meld Misdaad Anoniem). Telefonisch via 0800-7000, of gebruik de website: www.meldmisdaadanoniem.nl