Ga naar content

Auto-inbraken omgeving Siriusstraat

Laatste update:

Hoorn - In de nacht van zondag op maandag vond op de Siriusstraat, de Steenbokstraat en het Neptunushof een reeks auto-inbraken plaats. Onbekenden gingen er vandoor met de airbags van de voertuigen.

Ook werd uit een van de auto’s een navigatiesysteem ontvreemd. Opvallend is dat het in alle gevallen ging om hetzelfde type auto, namelijk een Volkswagen Polo. Bovendien was er aan de buitenzijde van de auto’s geen schade te zien. De auto-eigenaren ontdekten in de ochtend dat de spullen weg waren. In totaal ontving de politie vier aangiftes, maar het is niet uit te sluiten dat er meer auto-eigenaren slachtoffer zijn geworden van diefstal.

Iets gezien?
Heeft u iets gezien? Of heb u informatie over de dader(s)? Bel dan met ons via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, via  0800-7000.

Verdachte situatie? Bel 112!
Staat er een onbekend persoon in de auto van uw buren te gluren? Hoort u op bijzondere tijdstippen glasgerinkel buiten? Dat is verdacht! Ziet u dit soort situaties, noteer dan het signalement van de verdachten en wanneer mogelijk een kenteken. Bel daarnaast altijd direct 112. De politie kan dan snel ter plaatse zijn om verdachte personen te controleren of op te pakken.

Preventietips
Op stavc.nl  (Stichting Aanpak Voertuig Criminaliteit) vindt u tips om uw auto te beveiligen tegen auto-inbraak.