Ga naar content

Aankondiging persmoment Onderzoek Nicky Verstappen

Laatste update:

Limburg - In verband met nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek Nicky Verstappen organiseren het Openbaar Ministerie Limburg en de politie vandaag om 12.30 uur een persmoment. Daar zal door de hoofdofficier van justitie van Openbaar Ministerie Limburg, Roger Bos en politiechef Gery Veldhuis een verklaring worden gegeven en is er aansluitend gelegenheid tot het stellen van vragen.

In augustus 1998 verdwijnt de dan 11-jarige Nicky Verstappen tijdens een zomerkamp met leeftijdsgenoten op de Brunssumerheide. Een dag na de verdwijning wordt de jongen uit het Limburgse dorp Heibloem tijdens een zoekactie dood teruggevonden niet ver van het kampterrein vandaan. In de afgelopen vier jaar is er door een rechercheteam opnieuw onderzoek gedaan in deze zaak. Dat leverde nieuwe ontwikkelingen op in het lopende onderzoek Nicky Verstappen.

Aanmelden media

Het persmoment zal plaatsvinden op de 3e verdieping in het gebouw van het Openbaar Ministerie Limburg aan de Avenue Ceramique 125, in Maastricht. Media die het persmoment willen bijwonen worden vriendelijk verzocht zich hiervoor aan te melden. Dit kan via de perslijn 06 – 22 48 35 00 of per mail via voorlichting.ap.limburg@om.nl Bij de ingang wordt de media gevraagd om een geldig legitimatiebewijs te tonen.