Ga naar content

Tientallen tips in onderzoek Nicky Verstappen

Laatste update:

Limburg - Naar aanleiding van het persmoment in het onderzoek Nicky Verstappen zijn er meer dan vijfendertig reacties binnengekomen bij het onderzoeksteam. Deze tips en informatie worden zorgvuldig onderzocht en indien nodig zal het team nog contact opnemen met de melders.

In een gezamenlijke persverklaring van het OM Limburg en de politie werd dinsdag 23 mei publiek en media geïnformeerd over de ontwikkelingen in het lopende onderzoek. De massale aandacht voor het persmoment via de (sociale) media, het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht en ook via de speciale themapagina op de website www.politie.nl/onderzoeknickyverstappen zorgde ervoor dat de tips binnen kwamen.

Meer informatie

Via het onderstaande tipformulier kan informatie aan het onderzoeksteam worden verstrekt. Uiteraard is ook het landelijke informatienummer 0900 – 88 44 beschikbaar om zaken te delen met het onderzoeksteam. Mensen die niet onder hun eigen naam willen verklaren, kunnen ook contact zoeken met M. (het vroegere Meld Misdaad Anoniem) op nummer 0800-7000.