Ga naar content

Pizzakoerierster beroofd, getuigen gezocht

Laatste update:

Amersfoort - Woensdagavond 3 mei werd op de Van Ghentstraat een pizzakoerierster overvallen. De recherche zoekt getuigen.

Rond 18.25 uur wilde ene pizzakoerierster eten afleveren op de van Ghentstraat. Zij werd op straat geroepen door twee onbekende personen die haar vervolgens in een steegje beroofden van haar geld. Hierbij werd het slachtoffer geslagen. Ze fietste vervolgens terug naar haar werk en schakelde de politie in. Er werd nog gezocht naar de verdachten, zij werden niet gevonden.

Signalementen:
De eerste verdachte heeft een blanke huidskleur, is tussen de 25 en 30 jaar oud, rond de 1.80/1.85 meter lang met een normaal postuur. Hij heeft blond gemillimeterd haar en een stoppelbaard. Hij droeg een donkere jas en grijze spijkerbroek en sprak Nederlands zonder accent. De tweede verdachte heeft een donkere huidskleur, is tussen de 30 en 35 jaar oud en ongeveer 1.75 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg donkere kleding en een zwart met bruine muts. Hij sprak Nederlands met een accent.

Tips?
Getuigen en/of mensen die informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Amersfoort via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.