Ga naar content

Gewonden bij frontale botsing

Laatste update:

Bergen op Zoom - Bij een aanrijding raakten twee personen zaterdagmiddag 6 mei gewond. Drie geparkeerde auto’s liepen ook schade op.

Agenten kregen rond 17.00 uur een melding dat een voertuig op de Olympialaan tegen een verkeersgeleider zou zijn gereden. De bestuurder was doorgereden. Bij deze aanrijding was de kentekenplaat van de auto achtergebleven. Kort daarop kwam de melding van een frontale botsing tussen twee auto’s op de Auvergnestraat. Bij deze aanrijding raakte drie geparkeerde voertuigen beschadigd. Het bleek te gaan om dezelfde auto die op de Olympialaan schade had veroorzaakt.
 

Onder invloed

De automobiliste stond volgens een getuige bij een verkeerslicht op de Antwerpsestraat toen ze gas gaf en met hoge snelheid links af de Auvergnestraat in reed. Daar kwam ze op de verkeerde weghelft en reed frontaal op een tegenligger. Vermoedelijk is de 24- jarige bestuurster uit Bergen op Zoom onder vloed van verdovende middelen geweest. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen.  Het 20-jarige slachtoffer uit Roosendaal is met onbekend letsel naar een ziekenhuis overgebracht. Verkeersanalisten hebben op de plek van het ongeval onderzoek gedaan. De weg is enige tijd afgesloten geweest.