Ga naar content

Zaken in Bureau GLD van 10 mei

Laatste update:

Velp, Nijmegen, Wezep, Apeldoorn - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Bureau GLD

Velp, wisseltruc in winkel
Op vrijdag 3 maart omstreeks 17.30 uur rekenen een man en een vrouw af bij de kassa van de Trekpleister. De man vraagt aan de medewerkster of zij een bankbiljet kan wisselen en tijdens die handeling leidt hij haar op een slimme manier af. Uiteindelijk blijkt er € 70,- te missen uit de kassa.
2017106049

Nijmegen, zakkenrollen
Op 21 maart wordt in de Primark bij een mevrouw de pincode afgekeken. Toen ze kort daarna op de roltrap stond kwam een vrouw achter haar wel erg dichtbij staan en bovenaan de roltrap struikelde deze vrouw bijna voorover. Later bleek de portemonnee van het slachtoffer verdwenen te zijn.
2017131248

Wezep, diefstal lipsticks
Op 24 februari 2017 rond 12:45 uur hebben twee mannen in de Kruidvat aan de Meidoornpassage het vak met lipsticks van het merk Max Factor leeggeroofd. Een kwartier later werden door de tweede man de producten uit de make-up bak van Max Factor gestolen.
2017119336

Apeldoorn, zakkenrollerij Gelre Ziekenhuis
De pinpas van een man is op 9 maart  gestolen en daarna is er geld mee gepind. De pas is mogelijk ontvreemd op de parkeerplaats van het Gelre Ziekenhuis, toen het slachtoffer door twee vrouwen is aangesproken om geld te wisselen.
2017111552

Apeldoorn, diefstal met geweld
Op zondagavond 7 mei omstreeks 21.30 uur wordt op een parkeerplaats aan de Akkerwinde in Apeldoorn een 47-jarige man met geweld beroofd van onder meer zijn telefoon en portemonnee. Toen het slachtoffer daar aankwam met zijn auto werd hij door twee mannen uit zijn auto trokken en mishandeld, waarna ze er met de buit te voet vandoor gingen.
2017207019

Apeldoorn, overval snackbar Apeldoorn
Op 19 maart vindt een overval plaats op een snackbar een de Egelantier. De overvaller komt gemaskerd de snackbar binnen en bedreigt een personeelslid met een (nep)vuurwapen. Hij ging er vandoor met de inhoud van de kassa.
2017125816