Ga naar content

UITNODIGING Journalistenmiddag

Laatste update:

Den Haag - De afdeling communicatie van de politie eenheid Den Haag nodigt je graag uit voor een bijeenkomst op dinsdagmiddag 19 december.

Dagelijks maakt de afdeling communicatie nieuwsberichten en communiceert zij over het politiewerk actief op sociale media. Samenwerking met journalisten en fotografen is daarbij van groot belang. Daarom vinden wij het belangrijk om met jullie te praten over onze werkzaamheden en je mee te nemen in onze ontwikkelingen. Wij hebben elkaar regelmatig aan de telefoon, maar het is ook goed om elkaar eens te ontmoeten.

Vanaf 13.00 uur staat de koffie klaar en om 13.30 uur starten we met het programma dat in samenwerking met enkele journalisten is samengesteld. Woordvoerders vertellen over social media en webcare, de werking van de mediadesk en het politiewoordvoerderspiket. Ook is er aandacht voor opsporingscommunicatie. Daarnaast legt een teamleider van TGO (Team Grootschalige Opsporing) uit wat het belang is van communicatie bij een groot rechercheonderzoek. De coördinator vermiste personen geeft uitleg over (niet) urgente vermissingen en wat de rol van journalisten daarbij kan zijn. 

Jaarwisseling

Tijdens een onderbreking kunnen journalisten over deze onderwerpen met woordvoerders van gedachten wisselen. Vervolgens geven twee woordvoerders, die de komende jaarwisseling aan het werk zijn, een uitleg over de politiewoordvoering tijdens en na de nacht van Oud en Nieuw. De middag wordt afgesloten met een alcoholvrij drankje. 

Aanmelden

Wil je deze journalistenmiddag bijwonen? Stuur dan een mail naar mediadesk.denhaag@politie.nl om je aan te melden. 

Wat:                  Journalistenmiddag

Wie:                  Journalisten en fotografen

Wanneer:        Dinsdag 19 december 2017

Tijdstip:           13.00 – 17.00 uur, programma start om 13.30 uur

Waar:               Burgemeester Patijnlaan 35 in Den Haag