Ga naar content

Politie zoekt getuigen ernstige mishandeling

Laatste update:

Landsmeer - De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling die plaatsvond op maandagavond op de Dorpsstraat is Landsmeer. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Op maandagavond omstreeks 18.10 uur liep een 20-jarige man uit Landsmeer over de Sportlaan in de richting van de Dorpsstraat. Hier wilde hij via het zebrapad oversteken naar het Keernlaantje. Het slachtoffer stapte het zebrapad op omdat verkeer van links voor hem afremde en stopte. Toen hij halverwege was, kwam van recht een personenauto met forse snelheid aanrijden. De bestuurder remde niet, maar reed met onverminderde snelheid door. Het slachtoffer moest achteruit stappen om niet geraakt te worden. In het voorbijgaan gaf hij wel een klap op de auto.

Het slachtoffer liep verder het Keernlaantje in. Hier kwam de bestuurder van de auto hem achterna. Na een korte woordenwisseling kreeg het slachtoffer een stomp op zijn kaak. De bestuurder van de auto draaide zich om, stapte weer in en reed weg. Het slachtoffer bleef achter met een gebroken kaak.

Het slachtoffer is ernstig ziek en moest voor behandeling worden opgenomen in het ziekenhuis. De gebroken kaak die hij bij het incident heeft opgelopen kan ernstige gevolgen hebben voor het ziektebeeld of de behandeling.

De politie onderzoekt deze ernstige mishandeling en wil graag in contact komen met getuigen die het incident hebben gezien of mensen die op andere wijze informatie hierover hebben. Getuigen die al zijn gehoord hoeven niet meer te reageren.

2017239876