Ga naar content

Getuigenoproep na overval op winkel

Laatste update:

Maastricht - De politie onderzoekt een overval die zondagmiddag rond 16.45 uur door twee mannen werd gepleegd op een winkel aan de Voltastraat. Het ging om twee gemaskerde en gewapende mannen die er met geld vandoor zijn gegaan. Ze zijn te voet weggevlucht in onbekende richting. Tijdens het misdrijf waren meerdere klanten aanwezig in de zaak.

Uit het onderzoek blijkt dat de daders even voor de overval bij een muurtje hebben gestaan op de Edisonstraat. De recherche vermoedt dat er getuigen zijn die de mannen hebben gezien. Er waren immers veel mensen aanwezig op straat. De politie komt graag met hen in contact. Dat kan via onderstaand tipformulier of telefonisch via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Signalement

Een van de daders droeg een grijs vest met een capuchon over zijn hoofd. Onder de capuchon droeg hij een donkerkleurig petje of muts. Het ging om een blanke, slanke man van 20 tot 25 jaar oud. De andere overvaller was donker gekleed. Dit betrof eveneens een blanke man van 20 tot 25 jaar oud.

2017177954