Ga naar content

Aanhoudingen na mishandeling

Laatste update:

Den Haag - Op dinsdagavond 10 oktober rond 21.25 uur, werden politieagenten gestuurd naar de Bilthovenselaan voor een ruzie waarbij een man gewond zou zijn geraakt. De man werd naar het ziekenhuis vervoerd en er werden twee verdachten aangehouden.

De ruzie, waarbij een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, met een voorwerp op zijn hoofd was geslagen, was ontstaan naar aanleiding van een verkeerssituatie. Op het moment dat de politieagenten zich over de gewonde man ontfermden, kwamen er twee mannen aanlopen die betrokken waren bij de ruzie. Beide mannen, 59 en 62 jaar oud en afkomstig uit Den Haag, werden aangehouden.
De 39-jarige man werd vervoerd naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld. In de loop van de avond kon hij het ziekenhuis verlaten. De twee aangehouden verdachten waren beide lichtgewond geraakt bij de mishandeling, maar hoefden niet in het ziekenhuis te worden behandeld.
De 39-jarige man zal worden gehoord over zijn rol in deze zaak.

Tips? Bel de politie

Tips? Bel de politie
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u andere informatie hierover? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.