Ga naar content

Hagenaar aangehouden in verband met de vermissing van 48-jarige vrouw

Laatste update:

Den Haag - De recherche heeft woensdag 11 oktober een 43-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van moord of doodslag. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau en zit in beperkingen.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=rtJB4BnW10Y

De politie doet sinds 28 augustus jl. onderzoek naar de vermissing van de 48-jarige Portugese Maria de Jesus dos Santos Goncalves Santana uit Den Haag. De recherche heeft aanwijzingen dat de 43-jarige verdachte, partner van de vermiste vrouw, betrokken is bij haar verdwijning. Het team gaat uit van een misdrijf en is een Team Grootschalige Opsporing gestart.

De politie doet op dit moment uitgebreid onderzoek in de woning van het stel en in het water langs de Neherkade (Laakhaven). De zoeking in het water gebeurt samen met het Landelijk Team Onderwater Zoekingen (LTOZ).

Tips? Bel de politie

Als er personen zijn die nog belangrijke informatie hebben voor de recherche over de vermiste Maria, dan worden zij dringend verzocht zich te melden bij de Dienst Regionale Recherche via de Nationale Opsporingstiplijn 0800 – 6070 of bel met het Team Criminele Inlichtingen 079-3458999.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Tt8p-Yp1mO0