Ga naar content

Aankondiging Bureau Brabant 16 oktober

Laatste update:

Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oisterwijk, Breda - In de komende uitzending van Bureau Brabant, de volgende onderwerpen:

Eindhoven – Overval op opticiën
Op woensdagmiddag 20 september rond 16.00 wordt een filiaal van Pearl in Eindhoven overvallen. Er is een medewerkster in de winkel als een man binnen loopt die vervolgens de medewerkster met een pistool bedreigd. Ze moet geld uit de kassa afgeven waarop de dader weer vertrekt. Er zijn bewakingsbeelden waarop de dader goed te zien is. Wie kent deze overvaller?

Oisterwijk - Zakkenrollen en pinpasfraude     
Begin van het jaar wordt bij een winkel aan het Fabriekspad in Oisterwijk de pinpas van een man gestolen. Zijn pincode was kort daarvoor  afgekeken. Met de gestolen pas wordt de rekening van het slachtoffer leeggeroofd nog voordat hij in de gaten heeft dat hij bestolen is. Wij zoeken de daders,  twee vrouwen en hebben ze op beeld.

Breda – Diefstal en pinpasfraude
Halverwege juni werden van verschillende winkelende mensen pinpassen gestolen in Breda, vermoedelijk door drie mannen waar we naar op zoek zijn.  Ze gebruikten de passen om aankopen te doen bij twee filialen van Albert Heijn. Ze staan op beeld en wij hopen dat iemand ze herkent.

’s-Hertogenbosch – Gewelddadige straatroof
Een 52 jarige man wordt in Den Bosch op klaarlichte dag beroofd. Hij is in de middag aan de wandel in de buurt van de Hekellaan. Eerst raakt hij in het parkje kort in gesprek met twee jongemannen en zit hij even op een bankje. Daarna wandelt hij verder naar de parkeergarage St Jan aan de Hekellaan. Ook daar gaat hij zitten op een bankje. Kort daarop spreken vier jongemannen hem aan, en al snel mondt dit uit in een gewelddadige straatroof. De man wordt zwaar mishandeld. Hij loopt een gebroken jukbeen en kaak op, gebroken tanden en een gebroken neus.  Op bewakingsbeelden zijn de daders te zien terwijl ze wegrennen na de mishandeling.

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.