Ga naar content

Man met vuurwapen gezocht in wijk Heuvel

Laatste update:

Breda - Vrijdagmiddag laat vond aan de Dr. Batenburglaan een schietpartij plaats. De schutter is gevlucht naar de wijk Heuvel. Diverse agenten zijn op zoek naar hem

Rond 17.50 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat in de buurt van het Novotel op een man was geschoten. De aanleiding is op dit moment onbekend. Het slachtoffer raakte niet gewond. Vervolgens ontstond tussen de schutter en het slachtoffer een achtervolging, waarbij de auto's crashten op de kruising van de Dokter Struyckenstraat en de Heuvelbrink. Meer auto's raakte hierbij beschadigd. De schutter vluchtte daarna de wijk Heuvel in, waar hij zich mogelijk schuil houdt. Diverse politie-eenheden en een politiehelikopter zochten naar de man.

Hebt u informatie over de schutter?

In een Burgernetbericht werd deelnemers gevraagd uit te kijken naar een lichtgetinte man van ongeveer 25 jaar oud. Hij zou een mollig postuur hebben en een zwart trainingspak dragen. Mogelijk is hij in het bezit van een vuurwapen. Hebt u informatie over de schutter? Bel bij spoed 112 en anders 0900-8844.

Nog geen aanhouding

De politiehelikopter is rond 18.45 uur weggevlogen. Tot nu toe is niemand aangehouden. Een takelbedrijf heeft de twee auto's op de kruising van de Dokter Struyckenstraat en de Heuvelbrink weggesleept voor verder politieonderzoek.