Ga naar content

‘Mijn zusje is een heel lief persoon”`; Donderdag in ‘Bureau Rijnmond’,

Laatste update:

Rotterdam - In ‘Bureau Rijnmond’ vragen politie en het Openbaar Ministerie deze week aandacht voor vijf totaal verschillende zaken, maar zij hebben allen iets gemeen. De politie is nl. vastbesloten al die zaken op te lossen. Dat kan zij echter niet alleen en daarom wordt de hulp van de kijker van ‘Bureau Rijnmond’ ingeroepen.

Logo Bureau Rijnmond

Met man en macht werkt de politie aan de oplossing van het vreselijke misdrijf waar de 21-jarige Graciëla eind september slachtoffer van is geworden. Deze zaak is al uitgebreid in de media geweest en dat heeft het onderzoek gelukkig al veel geholpen. Maar er zijn nog steeds vragen en omdat het recherche team vastberaden is de zaak op te lossen, worden die vragen in “Bureau Rijnmond” aan de kijker gesteld. De broer van Graciëla schetst in de uitzending een beeld van zijn zusje. Gilliard: “Mijn zusje is een heel lief persoon. Zij had veel voor iedereen over.”

Nieuwe Westdijk Spijkenisse

In Spijkenisse werd een man op 25 september in zijn rug gestoken door een fietser. Totaal onverwacht en uit het niets stak de dader toe en liet het slachtoffer achter. Het zal duidelijk zijn dat de politie er alles aan doet om de dader te vinden, maar ook in dit geval is hulp van het publiek nodig. Er is al veel gedaan op dat gebied, zoals een passanten-onderzoek, flyers, informatieborden enz. Ook heeft de politie al getuigen gehoord en technisch onderzoek gedaan. Maar tot nu toe is de dader nog niet gevonden, maar daar komt hopelijk snel verandering in.

Overval, inbraak en babbeltruc

Een overval en een inbraak in Vlaardingen en een babbeltruc in Rotterdam maken de uitzending compleet. Er worden beelden van verdachten getoond in de hoop dat de kijker hen herkent en de politie belt.

Reden genoeg om te kijken dus naar ‘Bureau Rijnmond’ op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: