Ga naar content

Getuigen gezocht van geweldpleging in Breda

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Breda - De politie is op zoek naar getuigen van een openlijke geweldpleging die plaatsvond op donderdag 28 september. Een 14-jarige meisje werd die ochtend tussen 08.00 uur en 08.30 uur op de Luikstraat door een aantal nog onbekende jongeren mishandeld.

Het slachtoffer liep die dag door de Luikstraat richting school. Een jongen riep haar naam, maar zij reageerde niet en keek niet om. Kort hierop werd zij nabij de garageboxen bij haar arm gegrepen. Hierop volgde een flinke vuistslag in haar gezicht. Uiteindelijk raakte zij voor een korte tijd bewusteloos. Vervolgens werd zij op de hoek van de Luikstraat met de Minderhoutstraat in een plantsoen wakker met een gescheurde wenkbrauw en verschillende schaafwonden. Een nog onbekende vrouw trof het slachtoffer aan en bracht haar naar school.

Meerdere daders

Het vermoeden bestaat dat het meisje door meerdere jongeren is mishandeld. Tijdens de mishandeling zag het slachtoffer de daders niet, maar zij hoorde duidelijk stemmen van meerdere jongeren. 

Getuigenoproep

Was u getuige van deze openlijke geweldpleging? Of hebt u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Luikstraat? Neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.