Ga naar content

Getuigen gezocht van aanranding jonge vrouw te Nijkerk

Laatste update:

Nijkerk - In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 september rond 01.30 uur werd een jonge vrouw aangerand door een onbekende man op het fietspad gelegen langs de Bieslook, ter hoogte van de Bunschoterweg in Nijkerk.

De onbekende man trok de vrouw met geweld van haar fiets af toen zij daar op weg naar huis fietste. Een auto die vrijwel op datzelfde moment  vanuit de richting van de Bunschoterweg de Bieslook op reed, maakte dat de onbekende man zijn aanval staakte en snel er vandoor ging. De jonge vrouw bleef geschrokken achter. De onbekende man was blank,  tussen de 20 en 35 jaar oud, had een fors postuur en was ongeveer 1.80 m lang. Hij droeg een zwarte jas.

De politie is op zoek naar de betreffende automobilist en eventuele andere getuigen van het voorval. Het kan zijn dat de onbekende man al eerder op die plek gezien is. Ook mensen die andere informatie hebben of een idee hebben wie deze man kan zijn, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Heeft u informatie maar wilt u anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

2017443646 JTvH