Ga naar content

Onderzoek na beroving en zware mishandeling meisje

Laatste update:

Zelhem - De politie is een onderzoek gestart na de beroving van een meisje uit Zelhem in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 oktober. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

De 17-jarige jonge vrouw uit Zelhem fietste rond 03.45 uur van Doetinchem in de richting van Zelhem. Ze fietste over het fietspad genaamd de Oude Spoorbaan (langs de Doetinchemseweg). Kort na het kruispunt met het fietspad Heidehoekweg passeerde een nog onbekende man haar en schopte haar van de fiets.

Het meisje werd door de man ernstig mishandeld en beroofd van haar telefoon. Na de beroving ging hij er vandoor. De Zelhemse liep diverse verwondingen op. Zij moest in het ziekenhuis aan haar verwondingen worden behandeld.

Signalement
De blanke man zou ongeveer tussen de 21 en 25 jaar oud zijn. Hij had mogelijk rossig haar en droeg een bril. Hij had een normaal postuur en droeg donkere kleding met een capuchon.

Getuigen gezocht
De politie is direct gestart met uitgebreid sporenonderzoek in de omgeving van het incident. Ook komt de politie graag in contact met mensen die misschien iets gezien hebben of meer weten. Heb jij in de nacht van vrijdag op zaterdag iets gezien dat met dit incident te maken kan hebben gehad? Heb je mogelijk gezien dat een man zich ergens tussen Doetinchem en Zelhem verdacht ophield? Of herken jij het opgegeven signalement? Alle informatie is welkom en kun je doorgeven aan de politie via 0900 8844 of via het tipformulier op deze pagina.

2017464278