Ga naar content

Vier mannen aangehouden na inbraken in Amsterdam en Amstelveen

Laatste update:

Amsterdam/Amstelveen - Op dinsdag 19 september 2017 heeft de politie twee mannen uit Amsterdam aangehouden na een inbraak. Agenten hielden na een auto-inbraak in Amstelveen twee Litouwers aan. De zaken hebben inhoudelijk geen verband, de politie kon bij beide meldingen verdachten aanhouden door alertheid van de burgers.

Omstreeks 04.00 uur krijgt de politie een melding dat er wordt ingebroken in een bedrijf aan de Molenwijk. Agenten rijden naar de locatie en zien de verdachten vluchten op scooters. Na een korte achtervolging zijn de mannen aangehouden in de wijk. De recherche heeft de zaak in onderzoek. 

In Amstelveen heeft de politie twee mannen uit Litouwen aangehouden na een inbraak in een auto aan de Heemstede. Buurtbewoners worden gewekt door een autoalarm en bellen direct 112. De verdachten vluchten en verstoppen zich in de bosjes in de omgeving van de Heemstede. Na onderzoek - met onder andere inzet van de politiehond - hebben agenten de mannen aangehouden. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Heeft u tips voor de politie? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 - 8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000.