Ga naar content

Woningoverval in Bilthoven - getuigen gezocht

Laatste update:

Bilthoven - In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 september heeft er een woningoverval plaatsgevonden op de Frans Halslaan. De recherche doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Detailopname van uniformen motoragenten

Rond 04.00 uur drongen twee overvallers de woning binnen en bedreigden de bewoners, die op dat moment lagen te slapen. De daders gebruikten geweld en gingen er met diverse goederen vandoor. In de omgeving werd direct een zoekactie gestart naar de overvallers, die er op een scooter vandoor gingen. De twee mannen werden ondanks de zoekactie niet meer aangetroffen. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis gebracht te worden. Op dit moment doen rechercheurs en specialisten van Forensische Opsporing onderzoek in de woning en is de omgeving afgezet.

Getuigen gezocht!

De twee overvallers hadden donkere kleding aan en gingen er op een scooter vandoor. Mogelijk zijn ze weggereden in de richting van de Hobbemalaan. Bent u getuige geweest en heeft u iets gezien of gehoord afgelopen nacht? Of heeft u in de dagen voorafgaand aan deze overval daar in de omgeving verdachte personen gezien? Geef u informatie dan door via onderstaan tipformulier of bel 0900-8844.