Ga naar content

‘Bureau Rijnmond’, van liquidatie tot babbeltruc.

Laatste update:

Rotterdam - Of het nu gaat om een liquidatie of om een babbeltruc, met ‘Bureau Rijnmond’ willen Openbaar Ministerie en politie niets liever dan zaken met de hulp van de kijker oplossen. Ook deze week rekenen wij weer op die hulp.

Logo Bureau Rijnmond

In de aflevering van donderdag 28 september worden beelden getoond van een overvaller in Spijkenisse. Daar werd 20 juni jl Toko Thanh Hung overvallen door een man die gewapend was met een vuurwapen. Hij wist te ontkomen met geld uit de kassa. Ondanks uitgebreid onderzoek van de politie is de dader nog niet gepakt. Daar komt hopelijk snel verandering in.

Pinpas diefstallen

Mensen op (hoge) leeftijd zijn vaak een gemakkelijk slachtoffer voor lieden die weinig goeds in de zin hebben. Pinpassen worden gestolen en met listige verhaaltjes worden zij om de tuin geleid. In deze aflevering van ‘Bureau Rijnmond’ een voorbeeld van een bejaarde dame die scherp genoeg was om een diefstal op te merken, maar tóch slachtoffer werd.

Liquidatie

De 55-jarige Stefaan Bogaerts uit het Belgische Brasschaat werd donderdag 21 september om het leven gebracht in Spijkenisse. De politie is een groot onderzoek gestart, maar heeft nog geen antwoorden op alle vragen. Daar zou de kijker van ‘Bureau Rijnmond’ misschien bij kunnen helpen.

Reden genoeg om te kijken dus naar ‘Bureau Rijnmond’ op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond