Ga naar content

Aangever en vierde verdachte gezocht

Laatste update:

Amsterdam Zuidoost - De politie is op zoek naar een man die gisteravond net buiten het metrostation Bullewijk is beroofd of mogelijk is beroofd door vier jongens. Drie van de vier verdachten zijn aangehouden, echter het slachtoffer heeft zich nog niet gemeld.

Vrijdag 29 september zien politieagenten in burger rond 21.20 uur dat twee jingens een man bespringen en daarna met z’n vieren er van doorgaan. De agenten in burger zetten direct de achtervolging in en houden twee verdachten aan. Bij de achtervolging lost  de politie waarschuwingsschoten. Een derde verdachte is met behulp van de politie opgespoord. De drie verdachten in de leeftijd van 14, 14 en 15 jaar zitten nog vast.

Oproep voor getuigen en slachtoffer

De politie is nog op zoek naar de vierde verdachte, maar wil ook graag in contact komen met het slachtoffer. Bent u het slachtoffer of was u getuige van deze straatroof? Neem dan contact op via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Informatie en/of beeldmateriaal kan men ter beschikking stellen van de politie via het tipformulier.