Ga naar content

Speciale onderzoekspagina na woningoverval Bladel

Laatste update:

Bladel - Het rechercheteam dat de gewelddadige woningoverval in Bladel onderzoekt heeft een speciale onderzoekspagina gelanceerd op politie.nl. Op de pagina wordt uitleg gegeven over de aanpak van het onderzoek en worden mensen gevraagd om actief met de onderzoeksteam mee te denken.

Het 78-jarige slachtoffer van de woningoverval ligt nog altijd in het ziekenhuis met ernstige verwondingen, onder meer aan haar hoofd. De vrouw is aanspreekbaar en de politie heeft een eerste gesprek met haar gehad. De technische recherche heeft het sporenonderzoek in de woning aan het begin van donderdagavond afgerond.

Informatie

Zeker in deze fase van het onderzoek is informatie van groot belang. Met de speciale onderzoekspagina wil de politie het mensen in Bladel en omgeving makkelijker maken om informatie te delen. Het kan bijvoorbeeld gaan om verdachte situaties die zich recent hebben voorgedaan in Bladel of omgeving en mogelijk verband houden met deze ernstige zaak. Ook op social media roept de politie bewoners op om mee te denken.