Ga naar content

Getuigen gezocht van mishandeling op Markt

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Domburg - De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een 61-jarige man uit het Belgische Herentals. Hij werd op zaterdag 7 april op de Markt in Domburg zonder enige reden geslagen door een nog onbekende man.

Agent met portofoon en andere communicatiemiddelen

Het slachtoffer liep rond 14.00 uur samen met zijn vrouw over de Markt. Hij stond te wachten voor een terrasje toen hij plotseling een harde duw in zijn rug voelde. Een getuige zag dat de Belg door een onbekende man met zijn elleboog in de rug geslagen werd. De dader ging er daarna rennend vandoor in de richting van het strand via de Noordstraat en de Herenstraat. Hij werd door de getuige nog achterna gezeten, maar die kon hem niet meer achterhalen.

Man met buikje

De dader zou een man zijn van rond de 50 jaar oud met grijs haar en een buikje. Hij droeg een grijs/blauw shirt met opdruk en een lichte spijkerbroek met blauwe sneakers. Ook had hij een sleutelbos aan zijn broek hangen.

Getuigen

Het slachtoffer heeft zich in verband met rugklachten laten nakijken door een dokter. De politie is een onderzoek begonnen en is op zoek naar de dader. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Iedereen die meer weet wordt verzocht te bellen met 0900-8844.