Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Hoofdletsel man veroorzaakt door ongelukkige val

Gepubliceerd op:

Eindhoven - Uit het onderzoek naar de oorzaak van het hoofdletsel dat een 32-jarige man uit Son en Breugel zondag 8 april opliep op de Hoogstraat in Eindhoven, komen geen aanwijzingen voor een strafbaar feit naar voren. Alles wijst erop dat de man het letsel opliep na een ongelukkige val.

Bord met politielogo

Afgelopen week hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan om te achterhalen hoe het slachtoffer het hoofdletsel had opgelopen. De man werd vorig weekend op de Hoogstraat in Eindhoven gevonden en was buiten bewustzijn.

Specialisten

Op de plaats waar hij werd aangetroffen hebben onze forensisch deskundigen deze week nog een aanvullend sporenonderzoek gedaan. Daarnaast hebben wij getuigen gesproken, camerabeelden bekeken en is het letsel door medisch-forensisch specialisten beoordeeld. Hieruit komt de conclusie naar voren dat het letsel past bij een ongelukkige val.

Onderzoek afgerond

Het onderzoek geeft geen blijk van aanwijzingen in de richting van een aanrijding of een mishandeling. Het slachtoffer en de familie zijn door ons op de hoogte gebracht en weten dat wij het onderzoek hiermee afsluiten.