Ga naar content

Vuurwapen en harddrugs van straat dankzij getuige

Laatste update:

Rotterdam - Agenten haalden zaterdagavond 14 april een doorgeladen vuurwapen en tientallen pillen harddrugs van straat dankzij de melding van een getuige. Twee jonge mannen uit Rotterdam zijn hierbij aangehouden.

Twee agenten staan naast arrestant voor politiebalie

Rond 21.45 kwam de melding van een getuige die een groepje jonge gasten zag staan met mogelijk een wapen op zak. Agenten gingen direct op onderzoek uit en troffen aan de Lakerveld het groepje jonge mannen staan. Op de vraag of een van hen een wapen bij zich had, kwam geen antwoord. Een agent doorzocht vervolgens een tasje van een van de jonge heren en vond daarin een doorgeladen vuurwapen en enkele partonen aan. De 20-jarige Rotterdammer werd direct aangehouden. Bij het fouilleren van een van de anderen vonden de agenten tientallen harddrugs pillen. Ook deze Rotterdammer van 24 jaar werd direct aangehouden.

Onderzoek

Drugs, vuurwapen en partonen zijn in beslag genomen. De spullen worden op het bureau nader onderzocht. De twee jonge mannen werden overgebracht naar het bureau om ingesloten te worden en een verklaring af te leggen.