Ga naar content

Diefstal van grote hoeveelheid zonnebrillen in Team West

Laatste update:

Den Haag - Vanavond wordt in Team West aandacht gevraagd voor een inbraak bij een opticien in de Molenstraat in Naaldwijk. Op dinsdag 13 maart rond 02.25 uur slaan twee mannen de ruit van de opticien in en stelen in zeer korte tijd een groot aantal dure merkzonnebrillen. Er zullen camerabeelden worden getoond van de daders. Verder komen in de uitzending de volgende zaken aan bod:

Pinnen met gestolen bankpassen Rijnstraat | Den Haag
Op donderdagmiddag 25 januari wordt uit het bagagerek in een trein op Den Haag CS de rugzak van een reiziger gestolen. Op camerabeelden is een man te zien die bij een pinautomaat op de Rijnstraat in Den Haag kort na de diefstal meerdere pogingen deed om met de gestolen passen uit die rugzak geld op te nemen.

Diefstal uit personeelsruimte restaurant Vlamingstraat | Den Haag

Op donderdagavond 8 maart worden er uit de kleedruimte van de Mc Donald's  in de Vlamingstraat in Den Haag persoonlijke eigendommen van medewerkers gestolen. De twee verdachten zijn vastgelegd op de bewakingscamera’s.

Diefstal van grote hoeveelheid scheermesjes Middelwaard | Zoetermeer

Op donderdagmiddag 11 januari wordt door een man en een vrouw uit het Kruidvat aan de Middelwaard in Zoetermeer voor een groot bedrag aan scheermesjes gestolen. Op de camerabeelden is te zien hoe de man bij de diefstal samenwerkt met de vrouw.

Overval Blokker Weimarstraat (herhaling) | Den Haag

De getuigenoproep om de identiteit te kunnen achterhalen van de man die op zaterdagmiddag 10 februari huishoudwinkel 'Blokker' in de Weimarstraat overviel, wordt nogmaals herhaald. De man bedreigde die middag het winkelpersoneel met een wapen en eiste geld. Omdat het openen van de kassa enige tijd in beslag nam, verliet de verdachte zonder buit de winkel. Hij is te zien op beelden van de bewakingscamera’s.

Whatsapp tiplijn

Net als in de vorige uitzendingen kunt u, naast de reguliere tipnummers, uw tips ook doorgeven via de Whatsapp tiplijn: 06-17214856.