Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man overleden na aanrijding op de Rielsedijk

Gepubliceerd op:

Eindhoven - Een 77-jarige man uit Geldrop die donderdagavond ernstig gewond raakte bij een aanrijding op de Rielsedijk is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Detail afzetlint

De man fietste donderdagavond over de Rielsedijk en werd daar door een personenauto geschept. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en werd ter plekke gereanimeerd. Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest en de man werd uiteindelijk door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar overleed hij in de loop van de avond aan zijn verwondingen.

De 22-jarige bestuurder van de personenwagen is door de politie aangehouden. De man uit Eindhoven vertoonde daarbij verward gedrag en verzette zich hevig. Bij hem is bloed afgenomen om te kijken of hij mogelijk onder invloed was.

Getuigen

De politie doet nog verder onderzoek naar de exacte toedracht van de aanrijding. Daarvoor is technisch onderzoek verricht op de Rielsedijk, wordt gesproken met diverse getuigen en kijken we of er mogelijk bruikbare camerabeelden beschikbaar zijn. Daarbij zijn we nog op zoek naar mogelijke getuigen of mensen die beschikken over camerabeelden. Niet alleen van de aanrijding zelf, maar mogelijk ook personen die iets gezien hebben wat vooraf ging aan het ongeluk. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.