Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vrouw gewond na aanrijding; bestuurster rijdt door

Gepubliceerd op:

Vlissingen - In de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 april jl. (Koningsnacht) is op de Nieuwe Vlissingseweg een jonge vrouw op de fiets aangereden door een auto. De bestuurster is doorgereden zonder zich te bekommeren om het slachtoffer.

Kort voor de aanrijding heeft in de Scheldestraat een confrontatie plaatsgevonden tussen het slachtoffer en de bestuurster van het voertuig. De bestuurster rijdt het lopende slachtoffer tegemoet, stapt uit haar auto en mishandelt de jonge vrouw. Deze komt ten val en terwijl zij op de grond ligt krijgt zij nog diverse schoppen tegen haar hoofd. Daarna stap haar belager weer in de auto en rijdt weg.

Hulp voorbijgangers

Het slachtoffer staat na de mishandeling weer op en loopt naar haar fiets die in de wijk geparkeerd staat. Als zij op de Nieuwe Vlissingseweg rijdt, wordt zij van achteren aangereden door een auto. Deze raakt de achterzijde van haar en fiets. Door de klap valt zij op de grond. De auto rijdt na de aanrijding door. Voorbijgangers hebben de jonge vrouw ‘opgeraapt’ en haar met hun auto thuis gebracht. Thuis belt het slachtoffer de politie en de ambulancedienst. Deze heeft haar voor verdere behandeling van haar verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht

Wij zijn op zoek naar getuigen van de aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg. Hebt u informatie over beide incidenten op 27 april jl. tussen 04.00 en 05.30 uur? Deel deze dan via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 112 of het meldingsformulier van M (BVH 2018095777). Ook zijn wij op zoek naar de blauwe Batavus damesfiets  met een dubbelgevouwen achterwiel die de vrouw in de Nieuwe Vlissingseweg na de aanrijding heeft achtergelaten.