Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee dodelijke slachtoffers bij eenzijdig verkeersongeval in Oosterhout

Gepubliceerd op:

Oosterhout - Door een eenzijdig verkeersongeval met een auto op de A27 ter hoogte van Oosterhout zijn zondagavond een man en een vrouw overleden. Drie andere inzittenden raakten niet gewond. De 22-jarige bestuurder werd aangehouden.

Een personenauto met vijf inzittenden reed zondagavond over de A-27 op de linkerrijstrook. Vermoedelijk kwam de automobilist met twee wielen in de berm. Hierdoor verloor de bestuurder, een 22-jarige Italiaan, de macht over het stuur. Hij botste kennelijk tegen de vangrail aan de rechterzijde waarna het voertuig doorschoof naar de linkervangrail. Daar werden twee inzittenden uit de auto geslingerd. Beide personen belandden in de middenberm tussen de vangrail in. De auto kwam uiteindelijk op de vluchtstrook aan de rechterzijde tot stilstand.  

Overleden

Ten gevolge  van het ongeval zijn een 18-jarige Franse vrouw en een man overleden. De identiteit van het mannelijk slachtoffer is nog niet vastgesteld.  Het team Verkeer doet  verder onderzoek naar de toedracht.  Volgens een van de inzittenden hadden ze Amsterdam bezocht en waren ze onderweg terug naar Parijs.