Ga naar content

Politie zoekt getuigen van beroving in Noordwijk

Laatste update:

Noordwijk - Agenten kregen woensdag 22 augustus rond 05.15 uur de melding dat een persoon op het Palaceplein gewond op straat rondliep. De man vertelde de agenten te zijn beroofd en gaf signalementen van de vermoedelijke daders door. De politie is op zoek naar getuigen.

In de boeien, aangehouden

Agenten troffen op het Palceplein een gewonde man aan die vertelde dat hij in de buurt van de Jan van Henegouwenweg was beroofd door twee mannen. Hierbij liep het slachtoffer vermoedelijk een steekwond op.

Het slachtoffer gaf signalementen van de mannen door waarop er direct in de omgeving een onderzoek werd gestart.

Verdachten aangehouden
Op de Jan van Henegouweweg troffen agenten twee mannen aan die aan de opgegeven signalementen voldeden. Zijn werden rond 05.45 uur aangehouden op verdenking van de gewelddadige beroving. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Jan van Henegouwenweg wat mogelijk met de gewelddadige beroving te maken heeft. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.