Ga naar content

Politie zoekt specifieke getuige overval Heezerweg

Laatste update:

Eindhoven - In het onderzoek naar de overval op een cafetaria aan de Heezerweg zondagavond 5 augustus is de politie op zoek naar een specifieke getuige.

Politieagent op de rug

Overval

Eerder werd gesproken van twee daders echter uit onderzoek is gebleken dat het vermoedelijk maar om één dader gaat. De dader komt de cafetaria binnen en bedreigd het aanwezige personeel met een mes. Hij weet uiteindelijk buit te maken en gaat er vandoor. Hij vlucht richting het Mimosaplein.

Aanwezige klant

In het onderzoek sprak de politie al met verschillende mensen. Hieruit is gebleken dat er een getuige is die mogelijk belangrijke informatie heeft voor de recherche. Het zou gaan om een jongeman die op het moment van de overval in de cafetaria aanwezig was. Hij zat alleen aan een tafeltje voor in de zaak te eten. Hij was op dat moment de enige aanwezige klant. Het gaat om een getinte jongen met zwart haar, gekleed in een shirt met lange mouwen, een spijkerbroek en sportschoenen. Vlak voor de dader rent de jongen de zaak uit. Het is heel goed mogelijk dat ook hij bedreigd is door de dader.

Ben of ken jij deze jongen? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000.  Deel deze oproep via social media en help de recherche mee met het oplossen van deze overval.