Ga naar content

Getuigen gezocht van overval op pizzeria

Laatste update:

Den Haag - De recherche Den Haag West is op zoek naar getuigen van een overval op een pizzeria aan de Oude Haagweg op maandagavond 10 december. Rond 22:45 uur liep een man de pizzeria binnen en bedreigde een medewerker met een wapen.

Politielogo op motorkap politieauto

De man eiste dat de medewerker geld uit de kassa af zou geven. Toen de medewerker dit niet deed verliet de verdachte de pizzeria weer. Hij liep vervolgens in de richting van de tramhalte Binnentuinen/ Groen van Prinsterenlaan.

Volgens de medewerkers en enkele getuigen die op het moment van de overval aanwezig waren in de pizzeria, was de verdachte een blanke man van rond de 20 jaar. Hij droeg een blauwe bandana om zijn gezicht en had een pet met een donkere klep op. Verder droeg hij een lichtblauwe spijkerbroek met vale plekken op de knieën, een zwarte gewatteerde jas met een capuchon, zwarte schoenen en zwarte handschoenen.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van dit incident en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.