Ga naar content

Man opgepakt na aanrijding met fietser

Laatste update:

Den Bosch - De politie hield zondag rond 11.00 uur een 37-jarige man uit Den Bosch aan voor het doorrijden na een aanrijding op De Harendonkweg in zijn woonplaats. Bij de aanrijding raakte een meisje van 17 jaar uit Rosmalen zeer ernstig gewond.

Het meisje stak rond 3.45 uur De Harendonkweg over toen ze werd geschept door een donkere Volkswagen Golf, mogelijk een stationwagen. Terwijl getuigen zich over het zwaargewonde meisje ontfermden, ging de bestuurder van de auto er met hoge snelheid vandoor in de richting van de Sint Teunislaan. Het slachtoffer was buiten kennis en is in zeer zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis. Op de plek van de aanrijding bleef een buitenspiegel van een donkere Volkswagen Golf achter op het wegdek.

Aanhouding

Aan het eind van de zondagochtend werd de mogelijke bestuurder aangehouden. Het gaat om een 37-jarige Bosschenaar. Agenten zagen hem rijden op de Slagendreef in een donkere Volkswagen zonder zijspiegel en hielden hem aan. Hij zit vast wordt verhoord. De toestand van het meisje is nog altijd zorgwekkend.

Wie weet meer?

Iedereen die meer weet of iets heeft gezien wordt oproepen om te bellen met 0900-8844 of gebruik te maken van onderstaand tipformulier. Je kunt ook anoniem reageren: 0800-7000.


Buitenspiegel