Ga naar content

Vrouw overleden na steekincident Clinge

Laatste update:

Clinge - Omstreeks 03.10 uur in de nacht van woensdag op donderdag kwam bij het Operationeel Centrum van de politie een melding binnen dat er een vrouw gewond op straat zou liggen in de De Ruyterlaan in Clinge. Hulpdiensten gingen direct ter plaatse.

De vrouw werd met ernstige verwondingen aangetroffen op straat. Zij is ter plaatse aan de verwondingen overleden nadat nog pogingen waren gedaan om haar te reanimeren. Door de politie is een onderzoek gestart, de plaats waar de vrouw werd aangetroffen is afgezet als ‘plaats delict’ (PD). De brandweer kwam ter plekke om schermen te plaatsen. Zowel technische als tactische rechercheurs kwamen naar de PD om onderzoek te doen. Er werd een buurtonderzoek ingesteld en er zijn meerdere getuigen gehoord. Ook wordt onderzoek gedaan in een woning aan de De Ruyterlaan. Om die reden zijn alle aanwezigen die in de woning waren tijdelijk elders ondergebracht.

Verdachte aangehouden

Het slachtoffer betreft een 33-jarige vrouw uit Sint Niklaas (B). Eerder kon de identiteit van het slachtoffer nog niet bekend worden gemaakt omdat haar familie nog niet in kennis was gesteld. Dat is inmiddels wel gebeurd. Rond 05.50 uur is een verdachte aangehouden. Dit betreft een 63-jarige vrouw uit Clinge. Zij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar ze wordt gehoord. De rol van de verdachte is op dit moment nog onduidelijk, hier wordt onderzoek naar gedaan. Het onderzoek ter plaatse is op dit moment nog niet afgerond en zal vermoedelijk nog een groot deel van de dag duren. De toedracht van het incident wordt onderzocht door rechercheurs.

Mocht u getuige zijn geweest van het incident dat heeft plaatsgevonden en u hebt nog niet met de politie gesproken, dan wordt u verzocht contact op te nemen.